Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Újság - LizaEsküvőszervezés.hu

Újság

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Magyar Esküvő Magazin felkérése szakértői pozícióra

Mindannyian tudjuk, amikor eljegyeznek bennünket, hogy ránk tör az információ éhség. Így volt ez sok-sok évvel ezelőtt is, amikor én mentem férjhez. Az első dolgom volt, hogy a Magyar Esküvő Magazint megvegyem. Alaposan átolvastam elejétől végéig. Minden tudást, amit ott találtam, gyorsan hasznosítottam is. Viszont ez nem volt elég, gyorsan átolvastam a további létező, fellelhető újság-hegyeket is, és arra jutottam, hogy nekem tetszik ez a színvonal, amit ők visznek. Akkor még nem is álmodtam, hogy valaha együtt fogok dolgozni velük. Vagyis azt azért tudtam, hogyha én egyszer valaminek nekifutok azt csak jól, vagy sehogy sem fogom csinálni. Nincs középút! Megnézem magamnak ezt a rendezvényszervező szakmát, vagyis inkább miért is ne szervezhetnék én csodálatos prémium kategóriás esküvőket? Dekorálhatnám úgy, ahogy én szeretem. Semmi sallang, semmi giccs… Végre valahol hasznosítanám a kreativitásomat, harcos természetemet, és megvalósítanám gyermekkori álmomat.
Amikor még csak játszottam a gondolattal, hogyha esküvőszervező lennék, akkor hogyan is kellene majd ezt a dolgot csinálni, belevetettem magam a tanulásba. Szívtam magamba az információt, tapasztalatot munka közben. És egy napon, miután már sok esküvő sok különleges menyasszonyával kéz a kézben haladtunk az esküvőszervezés útján; sok érdekes és rendkívül izgalmas esküvő töménytelen pillanata után, több ezernyi esküvői dekorációhoz kihelyezett gyertya meggyújtása, és milliónyi rózsa szárvisszavágása után, egy szép napon csengett a telefonom. A mai napig emlékszem rá. Éppen vasaltam, mert mit csinál egy anyuka egy téli havas napon? Majd elejtettem a vasalót meglepetésemben. Vállalom-e hogy szakértő gazdája leszek az eskuvo.hu-nak? Örömömben a vasalóval együtt ugráltam a mosókonyhában, miután letettem a telefont. Ez már két éve történt, most már csak mosolygok az első pár hetek félelmein. Mi történik, ha nem tudom a választ a kérdésekre? Ma már tudom, hogy minden válasz a való életből érkezik, és rendkívül változatosak. Csupa olyan kérdést kaptam eddig, amellyel már nekem is megvolt a magam kis mini harca, így nem volt nehéz válaszolni rájuk.

Majd a főszerkesztő asszonnyal azon gondolkodtunk, hogy mi lenne, ha írnék egy cikket arról, hogy jó lenne arra bíztatni a menyasszonyokat, hogy körültekintően válasszanak esküvőszervezőt maguknak. Hát így született ez a cikk.

Link a cikkhez.

Kedves Ildikó és Farkas!

Köszönöm szépen hogy rám gondoltatok, és hogy bíztok a szakértelmemben.

Link

Pdf letöltése