Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Új esküvők - LizaEsküvőszervezés.hu

Új esküvők

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Bíbor vörös esküvői cipők

Adva van egy csodálatos szerelem, mely hosszú-hosszú évek óta tart. Adva van egy igazi bevállaló menyasszony, akit nem kell igazán sokat győzködni, hogy ha már felhasználunk több mint tízezer szál vörös rózsát, akkor legyen vörös az a bizonyos esküvői cipő is. Adva van egy vőlegény, aki bizony benne van minden jóban, és naponta megköszöni a menyasszonynak és nekem, hogy neki nem kell semmit sem elintéznie, és hogy szinte semmit sem kell tudnia az esküvőszervezés folyamatáról, az előkészületekről.

link az videókhoz:, előkészület


Ő.

Létezik egy asszony, akinek meleg a szíve a szeretettől. Amikor először beszéltem vele telefonon, már a hatása alá kerültem. Ott ültem az iroda padlóján, kezemben egy ollóval, és egy ív kartonpapírral. Éppen modelleztem a fejemben kavargó ötleteimet, amelyeket egy júliusi, hófehér esküvőhöz álmodtam meg. Szinte elakadt a lélegzetem. Valami érintés félét, valami biztos tudást éreztem ott abban a pillanatban, mintha a rendkívül kedves hang tulajdonosát mindig is ismertem volna.  Rezgés, igen valamilyen láthatatlan rezgés volt köztünk.  Esküvői tanácsadásra jönnek Mikivel, de jobban szeretnék, ha én szervezném az egész esküvőt. Majd meglátod csuda szuper lesz! Biztatott. Hát így történt aztán, hogy Miki is a kanapémra került.
Tudtam, hogy eljött az én időm. Olyan esküvő körvonalazódott előttem, amelyre már 6 éve vágyódtam. Mivel minden virágpiaci látogatásom alkalmával ámulva álltam meg a vörös virágok fölött, hogy istenem milyen gyönyörűek! Csak egyszer add Istenem, hogy élni tudjak a szépségükkel! Hát megadta. Ő csupa tűz, csupa derű és kedvesség. Ekkora ajándékra nem is számítottam az élettől. Végre vörös, és végre egy olyan menyasszony, aki mindent maximális rám bíz, úgyis szép lesz!

Az esküvő napján annyira csodálatos volt a készülődés is. A narancssárga ruhába öltözött lányok, és az álomszép hercegnővé alakult menyasszony ezután felpattant a nyitott tetejű turistabuszra a hölgykoszorúval, és a férfi kisőrökkel egyetemben. Hosszú fátyol zászlót lobogtatott az őszi szél, melyet két férfiember kitartóan lóbált a buszunk végében. Mindenki megállt a körúton. Pezsgők pukkantak, cukorkák röpültek a járókelők közé, vagy éppen a gratuláló emberek markába. Miközben épp az egyik piros lámpánál álltunk, volt, aki „feláldozta” autóját az esküvő oltárán, és a koszorúslányok leönthették pezsgővel a szélvédőjét.

Nehéz volt lélekben lecsendesülni az esküvő kezdetére. Azt hiszem a mélyen hívő menyasszonyunk számára ez volt a legcsodálatosabb pillanata az esküvői napnak. Csak lépdelt a vőlegény felé édesapja karján a vörös rózsákkal díszített padsorok között. Elakadt a lélegzetem a pillanattól.

link a templomi esküvőhöz:templomi esküvő

Az esküvő napjának estéjén, amikor már hallani lehetett a vörös selyemcipők sarkának kopogását a lépcsőház kövezetén, a torkomban dobogott a szívem. Először látja meg a menyasszony és a vőlegény a feldíszezett báltermet. A teremben elindíttattam egy brutális tangót, szinte a torkunkban éreztük a zene feszes lüktetését. Igen, ilyen a belépője egy igazi nőnek. Tangó, és bossa nova. Kinyitottuk a kétszárnyú hatalmas ajtót, és beléptek egy buja és tüzes színű virágokkal feldíszített gyönyörű terembe. A hangos zenét egy perc után szelídebbre varázsoltuk, majd a boldogságban úszó menyasszonyra és a vőlegényre csuktuk az ajtókat. Hagytunk nekik időt kettesben lenni, hogy először az esküvőjük során legyen néhány perc intim pillanatuk.
Amikor beléptem ezután a terembe több éjszaka, és több napi munka után kicsit már fáradtan, akkor éreztem igazán a bőrömön az esküvőszervezés összes szépségét. Egy könnyes szemű esküvői pár fogadott.  
Amikor a vendégek előtt is kinyitottuk az ajtókat leírhatatlan volt a megdöbbenés az ő arcukon is. Látni ezt a hihetetlen mennyiségű virág kavalkádot. Nem titok, ezért leírhatom, hogy 4 nap feszített munka után bedolgoztunk 13 000 szál rózsát, és felhasználtunk még a dekorációhoz 2 mázsa gyümölcsöt. Nem lehetek elég hálás a menyasszonyunknak, hogy megvalósította az én álmomat is. Hosszú évek teltek el esküvőszervezéssel, de még soha senki sem szeretet volna egy igazi vörös, igazi tüzes színekben játszó esküvőt.

Az álomesküvő további érdekessége volt még hogy a menyasszony  édestestvére – a menyasszony tanúja – meglepetés programot is tartogatott az esküvői párunknak. Éjfél tájt egy erre a célra készített hungarocell ajtó berobbantásával érkezett Darth Vader a maga teljes két és fél méterével, majd ádáz harcot vívott a hősiesen helytálló menyasszonyát állhatatosan védelmező vőlegénnyel. Arról már nem is beszélek, hogy holmi rohamosztagos harcosok is elöntötték az esküvőnk helyszínét, igencsak szürreális képet teremtve ezzel.
 
Hatalmas buli kerekedett a végére, még mi az esküvő megszervezői is felvettük a századfordulós marabu tollas fejdíszünket, a vendégek nyaka köré vörös tollboát kanyarintottunk tánc közben, és bizony roptuk a táncot reggelig. Reggel pedig, mivel még dolgozott bennünk az est folyamán termelődött jelentős mennyiségű endorfin, nosza rajta, segítettünk bontani a hajnalban érkező kollegáinknak. Azért már megint rá kellett jönnünk, hogy felépíteni sokkal jobb, mint bontani. Annyi örömöt okozott a készülődés ezekkel a csodaszép virágokkal, a csodálatosan kedves párral, hogy szinte fájt a szívünk minden virágdíszért, hogy kidobjuk a szemétbe. Így aztán aki kellően izmos volt, az vihetett haza egy-egy 20 kilós asztaldíszt. Reggel felé pedig csak mosolyogtunk a személyzeten, mert amit mi otthagytunk, mindenki mentette haza az asszonynak, lásson ő is csodát!

Egy nagyon boldog fukszia színű ruhás asszony és egy nagyon édes védelmezően harcos férj indult a hotel lakosztálya felé. Mi pedig már tudtuk, hogy a behűtött pezsgő, és az óriási tál vérvörös eper is a helyén van…

A hajnal zsarátnoka pedig ezután kigyúlt és rubint fényében fürdött az egész Erzsébet körút.

E gyönyörű esküvő előkészületét itt tudod nyomon követni:

link az esküvői fogadás videóhoz: