Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 TV DEKO - Két esküvő egy szervező - KATA - LizaEsküvőszervezés.hu

TV DEKO - Két esküvő egy szervező - KATA

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Ó, AZOK A SZEMEK

Egy lány, akinek igézően kék szemei vannak, és egy mosolygós fiú, akinek mindig vannak ötletei. Ők Kata és Zoli.
Egy szép esős esküvői nap. Nem csak szimplán esős, hanem felhőszakadós. Ilyen időtől rémüldözik minden esküvőszervező. Ki fog sütni a nap! Mantraszerű szöveg mormolódik minden esküvői koordinátor szájából. Az utolsó pillanatban pedig csoda történt. Az eső elállt, a nap kisütött, arany fényében pedig megfürdette a budai hegyek között esküvőre készülődő vendégsereget. A madarak újra szerelmes csicsergésbe fogtak, a templomhoz vezető hosszú öreg vadgesztenyefasor halkan billegtette hatalmas elázott lombját, és néha-néha megrázta azt, nem kis riadalmat okozva ezzel az alatta állóknak.
A hálát rebegő esküvőszervező az égre nézett és jelzett, hogy kezdődhet az orgona muzsika, és kezével intett, hogy indulhatnak a koszorúslányok. Még egy utolsót simított a menyasszony uszályán, majd kezeit összetéve gyönyörködött a lélegzetelállító látványban. A porcelán szépségű karcsú menyasszony sziluettje távolodott a sok száz rózsafej, mohakoszorúk és gyertyák közötti úton, biztatásért és bátorságért pedig a mindig helytálló apukájába kapaszkodott.
Megható pillanatok, sejtelmes fények a hatalmas bazilikában, sok kíváncsi tekintet és két tv stáb várta, hogy a pap most már Isten színe előtt is áldását adja a frigyre.
Az esküvő után finom, friss, meleg pogácsa és pezsgő várta a vendégeket, majd lassan elindulhattak a hotelhoz, ahol a polgári ceremónia zajlott.
Bárcsak ilyen egyszerűen meg lehetett volna oldani a dekoráció templombeli lebontását és azokkal a polgári helyszín feldíszítését is! Pattogó vezényszavak, gyors, szinte rohanó léptek, felbőgő teherautó motor, szinte rallyversenyzővé avanzsálódott a sofőrünk. Robbanó adrenalin a szervezők vérében, mindenki azért dolgozik, hogy mire a templomból megérkeznek a vendégek minden rendben legyen, és egy igazán szép polgári ceremónián vehessenek részt a meghívottak.
A megkönnyebbült esküvői párunk boldog, az esküvőszervező szintén boldog, a tv stáb még boldogabb.
Alkonyati nyári fények vártak már ránk, gyönyörű párás kis felhőcskék úsztak a völgyben, és elkezdődött a vacsora.
A krémszínű abroszokkal terített asztalokon sok ezer nosztalgia rózsafej nyújtózkodott mohapárnáján, kis indák integettek a boldog párnak: Örüljetek velünk!
...és valóban sok-sok virág van az asztalon, mint ahogy azt Zoli még az elején megálmodta.