Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Székbérlés - LizaEsküvőszervezés.hu

Székbérlés

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Ha szükséged lenne bármire az esküvői dekorációtok megvalósításához, amit a honlapon látsz, akkor kérlek, jelezd felém, mert szinte minden esküvőmből maradt jó néhány dolog. Abroszok, székhuzatok, vázák, gyertyatartók, gyertyák, stb… Ezeket szívesen bérbe adom nektek.

Minden esküvő megszervezésekor törekszem az egyedi ötletek megvalósítására. Sajnos sokszor találkozom azzal a problémával, hogy egyszerűen hiába vannak ötleteim, nem használhatom, mert nincs stílusban megfelelő, bérelhető rendezvényeszköz a megvalósításhoz.
Nagyon fájó pontja volt ez a munkámnak, úgyhogy elhatároztam, hogy majd én megoldom ezt a kérdést, és hoztam, beszereztem olyan eszközöket, amelyre valószínű másoknak is szükségük lehet egy rendezvény, vagy esküvő megszervezéséhez.
Itt van például a bankett szék. Amerikában, és szerte a világban ezeket a székeket alkalmazzák a rendezvényeken, esküvőkön. Egyszerűen kezelhető, egymásba rakható, nem kell hozzá külön székhuzatot bérelni, mindenféle színben lehet kapni, és az üléspárna színét az adott esküvői stílushoz lehet hangolni. Az esküvői előkészületek során néhány perc alatt be lehet rendezni egy egész termet, és ugyanannyi idő lebontani az esküvő után.
Jelenleg két színben áll a rendelkezésre: arany és fehér színben, összesen 200 db.

Egy történet:
Imádom a vörös színt, sokszor kívántam, hogy bárcsak lenne egy olyan menyasszonyom, akinek minden álma, hogy vörös színben kelljen megoldani sok mindent az esküvőjével kapcsolatban. Hát megadatott. Viszont álmomban sem gondoltam, hogy micsoda problémák elé nézek. Hogy a vörös, az nem piros, hanem inkább bíbor. Így aztán nem is tudtak az eszközkölcsönzők ezzel a problémámmal mit kezdeni.
Így esett, hogy az adott esküvői dátum előtt 4 nappal egy textil nagykereskedés polcát kifosztottam, és 800 méter anyaggal megterhelt autómmal száguldoztam a városban, hogy minél előbb eljuttassam egy csodálatos varrodába ezt a rengeteg vörös anyagot. Ők – hálám örökké kísérni fogja Őket- vállalták, hogy 3 nap alatt megvarrnak nekem 168 db olyan székhuzatot, melyet gondosan kipárnáznak. Így nem egy petyhüdt lepel lesz a székeken, hanem szép tartása lesz az egész székhuzatnak. Nem kell rá semmi borzasztó masni, hogy stabilizáljuk a székeken. A felrakásához sem kell külön szakértelem, 10 másodperc elég egy szék felöltöztetéséhez.
Gyorsan levarrattam még hozzá 17 darab vörös körabroszt is. Igazi földig érő fajtát, és a hozzá illő kínáló asztal abroszokat, asztalszoknyákat is.

Ilyen történeteknek köszönhető, hogy most egyre több minden gyűlik a raktárban.
 

Itt meg tudod nézni a vörös székhuzatokat

 
Székek bérlése Székek kölcsönzése Székkölcsönzés Székbérlés Bankettszékek Rendezvényszékek Székkölcsönzés Székek bérlése Székkölcsönzés Amerikai rendezvényszékek Amerikai bankettszékek Székek Székek kölcsönzése