Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Mesterkurzus- esküvőszervezőknek - LizaEsküvőszervezés.hu

Mesterkurzus- esküvőszervezőknek

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Nehéz dolog kezdő esküvőszervezőnek lenni. Nincs még referencia anyag, és nincs még gyakorlati tapasztalat. A jelenlegi esküvőszervezők hétpecsétes titokként őrzik módszereiket, nem tudsz bepillantani a jelenlegi esküvőszervezési piacra. A főiskolán, ahová jártál csak elméleti oktatásban tudtak részesíteni, ezért mindennél jobban hiányzik a képzésedből egy élő „bevetés” egy igazi esküvői forgatagba.
Sajnos az életben minden sokkal bonyolultabb, mint a tankönyvekben, azért mert élő emberek a főszereplői. Saját gondolatokkal, érzésekkel, aggályokkal, és indulatokkal időnként. Ezt mind meg kell tanulnod kezelni. Mert egy jó esküvőszervező a türelméről ismerszik meg először. Sokszor viszont nem a türelmünkről vagyunk híresek, hanem a gyors döntéshozó képességünkről, a hihetetlen probléma-megoldásukról. Nem egyszer előfordult már, hogy a diplomatikus képességünket kellett használnunk egy-egy esküvőn, vagy rendezvényen. A rutint sehol máshol nem szerezheted meg, csak ha már élő egyenesben ott vagy az esküvői párunk legszentebb napján. Nem elég fejből tudni az összes protokoll szabályt, nem elég ismerni a rendezvényszervezés alappilléreit. Tudni kell azt a gyakorlatban is alkalmazni!

Már volt esküvőd, vagy rendezvényed, de még mindig nem olyan feladatokat ad az élet amilyeneket szeretnél?
Mik a fő mozgatórugói, elemei a Liza féle esküvőszervezésnek?
Nagyobb kihívásra gondoltál, amikor esküvőszervezőnek álltál? Nem is annyira egyszerű ez a munka?
Hogyan lehet ezen segíteni?
Mitől kaphatnának az esküvőid olyan tartalmat, ami kiemelne téged a sok ezer esküvőszervező közül?
Mi lehet a titka mások sikerének, és mi lehet a titka a Te sikertelenségednek?
Miért sikeresebb és korrektebb az a módszer, amivel mi dolgozunk?

Ha érdekel további információ az esküvőszervező mesterkurzussal kapcsolatban, akkor itt jelentkezhetsz:

 Kapcsolat