Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Média - LizaEsküvőszervezés.hu

Média

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

 

Miért is fontos egy gyakorló esküvőszervezőnek hogy folyamatosan megjelenjen a médiában?


Amikor felkérést kaptam a Deko Tv-től a „Két esküvő egy szervező” című műsor elkészítésére nagyon örültem, de tudtam, hogy nem lesz könnyű menet. Tudtam, hogy sok kompromisszum lesz majd benne, azt is sejtettem, hogy kevesebb pénzből kell majd valami nagyon gyönyörűt, kreatívat kihozni, mint általában. A mai napig kellemes érzéssel gondolok a forgatásokra. Nagyon mozgalmas nyár volt számomra. Nappal forgattam, vagy esküvőt szerveztem, este a családommal foglalkoztam, egy kicsi alvás, majd hajnali 2-kor ébresztő és kezdődött a nap.
Bár ha belegondolok az életembe, ez a mai napig nincs ez másképp. Úgyhogy leendő esküvőszervező lányok készüljetek, ha munka van, akkor nagyon kell dolgozni. Nincs lazításra lehetőség.

Gyorsan elrepült az a nyár, és amikor ősz lett, akkor végre már a nézők is láthatták a kamerák kereszttüzében álló párjaim esküvőjét. Több mint száz levél megválaszolása várt rám, sok kedves emberrel ismerkedtem meg, amit nagyon köszönök a Tv Deko-nak, és a Magyar Esküvő Magazinnak, akik közben engem kértek fel a szakértőjüknek.
Ezután csatlakozott be a kis csapatba a FEM 3 Tv csatorna is.
Hiszem, hogy egy esküvőszervezőnek nem csak az adott esküvő kiváló szakmai színvonalon való megszervezése a feladata, hanem a közízlés formálása is. Ha minden munkánkkal értéket adunk az esküvői párnak, az esküvőre érkező vendégeknek, ha az esküvőt kiszolgáló személyzet is csak tátott szájjal áll már az előkészületek során,  na akkor dolgoztunk mi jól. Ezért fontos, hogy időnként megjelenjünk a médiában is mi esküvőszervezők, akik minőségben utazunk, és kommunikáljuk az emberek, a nézők felé, hogy íme, itt egy szakma, az esküvőszervezés, mely egy csoda, és nem csak kellemes emléket, hanem követendő értéket is ad a világnak.