Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Itáliai esküvő - LizaEsküvőszervezés.hu

Itáliai esküvő

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Megmutathatunk Neked otthonodtól távoli, különleges esküvői pillanatokat?

Aranyszínben úszó pompás templomok és paloták tornyai, nap felé bólintó napraforgó fejek, illatos olajfaerdők, bordó ízű, mámorító borok, gyorsbeszédű, vidám tekintetű kedves emberek, andalító zene, megigéző pajkos szempárok, a többezer éves múlt finom érintése a mai kor zajló eseményeiben. Az utcákon autók dudálnak, lassan araszolnak át az ezer éves hídon. A gelatériákban egy cukrász újabb fagylalt csodát alkot éppen, és varázsolja el vele vendégeit a teraszon.  Álom módon krémes capuccinó gőzölög a vastagfalú csészékben. A crema-ban megáll a kanál.Olaszország !
 Színes, illatos, antik, és hihetetlenül dizájnos. Amikor hazaérkezel, még napokig azt fogod álmodni, hogy ott vagy, ahol természetes és a mindennapokban használhatóak a múlt építészeti, képzőművészeti remekei. Mi sem természetesebb, minthogy egy csodás reneszánsz palota tetőteraszáről szemlélheted a pirkadat bíbor fényeit, miután hazatértél egy késő éjszakai sétáról. A hajnali pacsirta ének nem legenda. Létezik, csak fenn kell maradni hajnalig. Egy romantikus este méltó zárása egy üveg csodás chinati classico szerelmes vőlegényünk  érintésével a vállunkon. Hallani, ahogyan ébredezik a város. A palota alatti utcában a pék most rakja be az évezredes recept alapján sütött kenyér és zsemle tésztáját. Roppanó kérget kap majd a kemencében ha megsül, ezzel azután remekül lehet a sáfrányszínű tojás sárgáját kimártogatni, amit majd reggelire kaptok a mindig halk léptű, de harsányan gesztikuláló és beszélő személyzettől.


Az esküvő napján pedig finom olasz úriasszonyhoz méltó reggeli fürdő után kisétálsz a cédrusfenyő sorral övezett palota teraszára, és tekinteteddel követed a reggeli nap által megvilágított csodás tornyok árnyékának vonulását, bár suhanó, gyors léptek megzavarják álmélkodásodat. A személyzet már dolgozik a villásreggelin, amit az esküvődre érkező vendégeknek szolgálnak fel, és gyertyákat helyeznek el a park fáinak ágaira. Esküvőszerveződ kér, hogy fáradj be, mert készülni kell a vendégek fogadásához.

Veled maradnak egész nap ezek a nyugodt latin pillanatok, pompás ruhádat csodálja az utca népe, ahogy végigvonulsz a hídon át a templomig. A ceremónia után konduló harangok kísérik lépteiteket a villa bejáratáig. Korhű öltözékben serénykedő személyzet már felkészült a vendégek fogadására. Pezsgő, koccintás, halk zene, egyszerű primi piatti-k. Csengő szól, asztalhoz szólít. Az olasz konyha ízei, mélytűzű borok kísérik végig a vacsorát. Zene, mulatság pirkadatig, és a pacsirta megint énekel.

Alora Sin…ina!

Megérintett ez a pár sor? Szeretnél ilyen esküvőt? Segítünk neked!