Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Érzések - LizaEsküvőszervezés.hu

Érzések

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Mi van csodálatosabb az életnél? Talán csak a szerelem.
Szerelmesen más szemmel nézzük a világot. Én az esküvőszervezés teremtő munkájába is szerelmes vagyok minden nap.

Kedveseim!

Ezekkel a képekkel szeretném megköszönni nektek, hogy bíztatok bennem, hogy ott lehettem veletek ezekben az izgalmas órákban, hogy én lehettem az, aki megnyugtatott benneteket az utolsó napokban.  

Ugye jó dolog számítani, és bízni valakiben, akinek Ti vagytok a világ közepe? Én is bízhattam bennetek, mert pontosan megfogadtátok minden szavam, és ezt külön köszönöm, így az én munkám könnyebbé vált, nektek pedig született egy csodálatosan szép esküvőtök.

Néha előfordult éjszakánként, hogy azt álmodtam dolgozom. Rendszerint valami megoldandó kérdés motoszkált a fejemben, és álmomban megbeszéltem veletek az összes eldöntendő kérdést is.
Köszönöm, hogy velem voltatok az esküvőtök előtti hosszú hónapokban, és köszönöm, hogy részese lehettem én is annak a bizonyos esküvői csodanapnak. Az én álmom is valóra vált a Ti esküvőtök napján.


Köszönöm, hogy rám találtatok, és köszönöm, hogy csodálatos ízlésetek van, és nem akartatok tőlem olyat, amit nem tudtam volna nektek megoldani.

Kedves asszonytársak, és férjek!

Szeretnék nektek köszönetet mondani, hogy bíztatok bennem, hogy megosztottátok velem elképzeléseitek, és a finom kávékért is szeretnék köszönetet mondani, ami segített mozgásban maradni azokban a pörgős hónapokban.
Sok örömöt láttam, sok meghitt pillanatot. Szerelmes emberekkel dolgozni mindig gyönyörűség.
Kaptam sok szeretetet, és megajándékoztatok a barátságotokkal. Nem kaphat többet egy esküvőszervező azt hiszem.

Hálás vagyok, hogy ott lehettem veletek ezekben a szép pillanatokban. Legyen csodálatos az életetek!

Szeretettel ölel benneteket:

Liza