Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Esküvőszervező tanfolyam - LizaEsküvőszervezés.hu

Esküvőszervező tanfolyam

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Már régóta szeretnél olyan munkát végezni, ami örömöt okoz, amiben van kellő mennyiségű adrenalin, nem unalmas, és tele van kihívásokkal?
Az esküvőszervező szakmában eltöltött éveim után szívesen megosztom veletek tapasztalataimat és élményeimet. Sokan évek óta kértek arra, hogy tartsak nektek esküvőszervező tanfolyamot. Ellenálltam eddig, de most úgy döntöttem, hogy belevágok.

Tudj meg többet az általam szervezett esküvőszervező tanfolyamról.

Biztosan sokan elvégeztétek már az esküvőszervezési alaptanfolyamokat máshol, és azt érzitek, hogy szeretnétek még tanulni, megtudni fortélyokat, hallani más megközelítést, gyakorlati tapasztalatot szerezni, vagy valami pluszt kapni, amitől különlegessé válhattok. Bepillantani az exkluzív esküvőszervezés világába, tanulni arról, hogy hogyan is lehet igazán eligazodni ebben a prémium környezetben. Nektek is aájánlom ezt a gyakorlati tapasztalatokra alapuló képzést.

Remélem, hogy csodát teszek veletek, és szárnyakat kaptok. A csoda bennetek rejlik, én csak segíthetek abban, hogy felszínre kerüljön. Olyan lesz ez a vállalkozásod amilyen Te magad vagy!

Elmondom majd nektek, hogyan szervezem én az esküvőket. Hogyan állok hozzá a munkához, melyek azok a buktatók az esküvőszervezésben, amelyeket már előre gondosan kikerülök. Tanulunk, majd arról hogyan válhatsz igazán klasszis esküvőszervezővé.

Mi az a plusz, aminek meg kell felelnie egy jó esküvőszervezőnek:

A jó esküvőszervező: pontos és megbízható, nem él vissza mások pénzével, nem telhetetlen, és nem kapzsi.

A jó esküvőszervező: diszkrét, és mindig segítő kezet tud nyújtani, mert az esküvőszervezés egy olyan szolgáltatás, amely a magyarság alapvető szentségét építi, vagyis a családalapítást, a családépítést, tehát magát a családot. Így soha sincs fáradt, és elérhetetlen esküvőszervező.

A jó esküvőszervező: kreatív, és nem ismer lehetetlent, nem ijed meg az árnyékától, másokétól pedig pláne nem. Képes hajnali egykor még hangosan vitázni a konyhán, majd ha az esküvő hangulata úgy kívánja, akkor beugrani a táncoló esküvői vendégek közé egy marabu tollas fejdíszben, hogy még emlékezetesebb legyen az esküvői mulatság.

A jó esküvőszervező: tanul a mások hibájából, persze a magáéból a legtöbbet. Nem felejt, és törekszik a tökéletességre minden szívdobbanásával.

A jó esküvőszervező:     ismeri azokat az esküvőhelyszíneket, ahol az esküvői pár igényeinek maximális figyelembevételével a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást kapja.

A jó esküvőszervező:     Ismeri azokat az esküvői helyszíneket, ahová nem szabad egy olyan rendezvényt, esküvőt szervezni, amelynek minden pillanata egyedi és megismételhetetlen. Vannak sajnos olyan helyek, ahol semmi sem szent, és csak komoly harcok árán képviselheti a szervező az esküvői párokat.

A jó esküvőszervező:     nem bánik kesztyűskézzel azokkal, akik át szeretnék verni az esküvői párokat.

A jó esküvőszervező:     nem ítélkezik, elfogad másokat. Diplomatikus, és finoman képes a háttérből irányítani, hogy valóban olyan esküvői napon vegyen részt a megrendelő szerelmespár, ami valóban marandó kellemes emlékeket hagy hátra.

A jó esküvőszervező: Képes a protokoll szabályokat alkalmazni, tudja, hogy mit mikor lehet tenni, enni, mondani.

A jó esküvőszervező: Átlátja a vendéglátás összes felmerülő kérdéseit, eligazodik az ideális menü ajánlatok között, tájékozott az ár-érték arányokról, alapvető tudással rendelkezik egy nemzetközi szintű szerviz lebonyolításához.


A jó esküvőszervező: Képes több napig sem aludni egyetlen percet sem, sőt végig dolgozni a nappalokat és éjszakákat. Sőt még élvezi is!

Még nincs vége a felsorolásnak, élőben folytatjuk.

Tehát várunk az esküvőszervező tanfolyamra. További részletek és jelentkezés: http://www.eskuvoszervezo-tanfolyam.hu/