Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Esküvői tanácsadás-személyesen - LizaEsküvőszervezés.hu

Esküvői tanácsadás-személyesen

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Esküvői személyes tanácsadás

Néha mindenkinek szüksége lenne kézzel fogható bizonyítékra, hogy a jó tündérek, vagy az angyalok közöttünk járnak. Jó tündér sajnos én sem vagyok, de megóvhatlak benneteket egy-egy súlyos hibától, egy rossz döntéstől. Gondolkodjunk előre. Tervezzünk pontosan az esküvőtökkel kapcsolatban. Kaptok majd iránytűt e nem igazán egyszerű világhoz, amit esküvőszervezésnek neveznek.

Átnézünk majd mindent, ami e témához kapcsolódhat. Magyarország egyetlen olyan esküvőszervezőjeként, aki képes egy exkluzív szintvonalú esküvőt megszervezni, valamint nemzetközi színvonalon képes esküvői dekorációt tervezni és kivitelezni, személyesen tudok nektek tanácsokat adni, hogyan lehet az esküvő szervezést, és a dekoráció megtervezését szépen összehangolni. Ötleteket kaphattok az esküvőtökhöz illő dekoráció megtervezéséhez, megismerhetitek általam az esküvőre használt virágokat, egyéb kiegészítőket is, bepillanthattok az eszközkölcsönző kínálatába.

Praktikus jó tanácsokkal látlak el benneteket, és tudom, hogy nagy hasznát veszitek majd.

Bővebb információt itt kaphatsz:

Esküvő egyetem
Kapcsolat