Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Bíborban, szerelemben - LizaEsküvőszervezés.hu

Bíborban, szerelemben

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Bíbor vörös esküvői cipők

Adva van egy csoda szerelem mely hosszú hosszú évek óta tart, adva van egy igazi bevállalós menyasszony, akit nem kell igazán sokat győzködni hogy ha már felhasználunk több mint tízezer szál vörös rózsát,  akkor legyen vörös az a bizonyos esküvői cipő is. Adva van egy vőlegény aki bizony benne van minden jóban, és naponta megköszöni a menyasszonynak és nekem hogy nem kell semmit sem elintéznie, és hogy szinte semmit sem tud az esküvőszervezés folyamatáról, előkészületekről.

link


Csilla

Létezik egy asszony, akinek meleg a szíve a szeretettől. Amikor először beszéltem vele telefonon már a hatása alá kerültem. Ott ültem az iroda padlóján, kezemben egy ollóval, és egy ív kartonpapírral. Éppen modelleztem a fejemben kavargó ötleteimet amelyet egy júliusi hófehér eskővőhöz álmodtam meg. Szinte elakadt a lélegzetem. Valami érintés féle, valami biztos tudást éreztem ott abban a pillanatban, mintha a rendkívül kedves hang tulajdonosát mindig is ismertem volna.  Rezgés, igen valamilyen láthatatlan rezgés volt köztünk.  Esküvői tanácsadásra jönnek a Mikivel, de jobban szeretnék, ha én szervezném az egész esküvőt. Majd meglátod csuda szuper lesz! Biztatott. Hát így történt aztán hogy a Miki is a kanapémra került.
Tudtam, hogy eljött az én időm. Olyan esküvő körvonalazódott előttem, amelyre már 6 éve vágyódtam. Mivel minden virágpiaci látogatásom alkalmával ámulva álltam meg a vörös virágok fölött, hogy istenem milyen gyönyörűek! Csak egyszer add Istenem hogy élni tudjak a szépségükkel! Hát megadta. Csilla csupa tűz, csupa derű és kedvesség. Ekkora ajándékra nem is számítottam az élettől. Végre vörös, és végre egy olyan menyasszony, aki mindent maximális rám bíz, úgyis szépe lesz,! Nekem már csak a végét mutasd meg hogy mennyi a végösszeg!
Ilyen még nem fordult elő velem. Megcsináltam gondosan a dekorációs tervet. Elkészítettem az esküvői próbadekorációt. Csilla ránézett, és láttam rajta hogy elállt a lélegzete. Levegőt sem tudott venni. Először azt hittem, hogy nincs elég tér, és nem kap levegőt. Nyár volt teljes erővel ment a klima az irodában, az esküvőszevező iroda közepén egy hatalmas 10 fős kerekasztal trónolt, azon kb 500 szál virág. Gondoltam játszom egy kicsit a dekorációval. Hogy kicsit olcsóbb legyen levettem az egyik körívet az asztalközepéről, hogy tudjunk egy kicsit spórolni. Szép volt így is nagyon a végeredmény. Viszont Csillám kiadta a parancsot. Tessék csak szépen visszatenni, mert ez így tökéletes. Hát így született meg egy csodálatosan tüzes, és buja menyország.

Annyira csodálatos volt a készülődés is. A narancssárga ruhába öltözött lányok, és az álom szép hercegnővé alakult Csilla ezután felpattant a nyitott tetejű turista buszra a hölgykoszorúval, és a férfi kisőrőkkel egyetemben, hosszú fátyol zászlót lobogtatott az őszi szél, melyet két férfi ember kitartóan lóbált a buszunk végében. Mindenki megállt a köruton. Pezsgők pukkantak, cukokrák röpültek a járókelők közé, vagy éppen a gratuláló emberek markába. Volt, aki felajánlotta autóját az esküvő oltárán, és leönthették pezsgővel a koszorúslányok az autója szélvédőjét, miközben a piroslámpánál álltunk.

Nehéz volt lélekben lecsendesülni az esküvő kezdetére. Azt hiszem a mélyen hívő Csilla számára ez volt a legcsodálatosabb pillanata az esküvői napnak. Csak lépdelt Miki felé édesapja karján a vörös rózsákkal díszített padsorok között. Elakadt a lélegzetem a pillanattól.

link


Az esküvő napjának estéjén pedig amikor már hallani lehetett a vörös selyemcipők sarkának kopogását a lépcsőház kövezetén a torkomban dobogott a szívem. Először látja meg Csilla és Miki a feldíszezett báltermet. A teremben elindíttattam egy brutális tangót, szinte a torkunkban éreztük a zene feszes lüktetését. Igen ilyen a belépője egy igazi nőnek. Tangó, és bossza nova. Kinyitottuk a kétszárnyú hatalmas ajtót, és beléptek egy buja és tüzes színű virágokkal feldíszített gyönyörű terembe. A hangos zenét egy perc után szelídebbre varázsoltuk, és Csillára és Miklósra csuktuk az ajtókat. Hagytunk nekik időt kettesben lenni, hogy először az esküvőjük során legyen néhány perc intim pillanatuk.
Amikor beléptem ezután a terembe több éjszaka, és több napi munka után kicsit már fáradtan, akkor éreztem igazán a bőrömön az esküvőszervezés összes szépségét. Egy könnyes szemű Csilla és egy mosolygós Miki fogadott.
Amikor a vendégek előtt nyitottuk az ajtókat leírhatatlan volt a megdöbbenés a vendégek arcán. Látni ezt a hihetetlen mennyiségű virág kavalkádot. Nem titok, ezért leírhatom, hogy 4 nap feszített munka után bedolgoztunk 13 000 szál rózsát, és felhasználtunk még a dekorációhoz 2 mázsa gyümölcsöt. Nem lehetek elég hálás Csillának, hogy megvalósította az én álmomat is. Hosszú évek teltek el esküvőszervezéssel, de még soha senki sem szeretet volna egy igazi vörös, igazi tüzes színekben játszó esküvőt. Köszönöm neked Csilla.

Az álomesküvő további érdekessége volt még hogy Csilla édestestvére  – a menyasszony tanuja, helyesebben az öccse – meglepetés programot is tartogatott az esküvői párunknak. Éjfél tájt egy erre a célra készített hungarocell ajtó berobbantásával érkezett dart véder a maga teljes két és fél méterével, majd ádáz harcot vívott a hősiesen helytálló menyasszonyát állhatatosan védelmező vőlegénnyel Mikivel. Arról már nem is beszélek, hogy holmi homoki harcosok is elöntötték az esküvőnk helyszínét teremtve ezzel igencsak szürreális képet.
 

link

Hatalmas buli kerekedett a végére, még mi az esküvő megszervezői is felvettük a századfordulós marabu tollas fejdíszünket, a vendégek nyaka köré vörös tollboát kanyarintottunk táncközben,  és bizony  roptuk a táncot reggelig. Reggel pedig mivel még dolgozott bennünk az est folyamán termelődött jelentős mennyiségű endorfin, nosza rajta segítettünk bontani a hajnalban érkező kollegáinknak. Azért már megint rá kellett jönnünk, hogy felépíteni sokkal jobb mint bontani. Annyi örömöt okozott a készülődés ezekkel a csodaszép virágokkal, a csodálatosan kedves párral, hogy szinte fájt a szívünk minden virágdíszért hogy kidobjuk a szemétbe. Így aztán aki kellően izmos volt az vihetett haza egy-egy 20 kilós asztaldíszt. Reggel felé pedig csak mosolyogtunk a személyzeten mert amit otthagytunk mindenki mentette haza az asszonynak, lásson ő is csodát!

Egy nagyon boldog Csilla és Miki indult az elnöki lakosztály felé. Mi pedig már tudtuk, hogy a behűtött pezsgő a helyén van, és az az óriási tál vérvörös eper is a helyén van…..


Csilla és Miki esküvőjének előkészületét itt tudod nyomonkövetni:

link