Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 Arisztokratikus álom - LizaEsküvőszervezés.hu

Arisztokratikus álom

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

Luxus álomkivitelben.

Reggel még villámok cikáztak az égen, és mi mégis egy kültéri esküvőre készültünk. Az optimizmusunk most sem hagyott bennünket cserben, gyönyörű, verőfényes  délután köszöntött ránk. Méltó az esküvői pompához. Egy káprázatos, hibátlan helyszínen készülődtünk egy különlegesen igényes,  szemet és minden érzéket elkáprázatató esküvőre.
Ez az esküvő a professzionális szerviz és a kifinomult izlés találkozása. Szép feladat, minden esküvőszervező álma.

A kastély szalonjának székei, asztalai kiköltöztek a parkba, hogy méltó díszletként szolgáljanak ennek a különleges eseménynek, amely elegye a modern, és a régmúlt találkozásának.
A pár igényeinek megfelelő letisztult ízlésvilágú dekoráció, az eseményhez illő romantikát a milliónyinak tünő lobbanó gyertyaláng jelentette a szürkületi kékes-lila fényben. Rendkívül szép teríték, és kastély impozáns homlokzata méltó keretet adott ennek a szép ünnepnek. Pompás összahatása még mindig megborzongatja bőrünket.

Az anyagfelhasználásnál is törekedtünk arra, hogy a nyár virágait felhasználva, érdekes összhatás alakuljon ki, amely az egyszerű, de roppant előkelőséget közvetítette.

A virágok színe a fehér volt, de az üde zölddel keverve nem tűnt vakítónak, hanem lágyan, puhán ölelte át a díszítést. Maga az üdeség és a finom, de rafinált elegancia. Sok-sok virágfej pompázatos szirmai, a rozskalászok apró, pici „tollai” meg-meglebbentek az esti szélben a milliónyi gyertyalánggal együtt, olyan érzést kölcsönözve a vacsorának, mintha csak álmodnánk….

Tiszta Hollywood!-mint ahogy a Hotel svájci igazgatója mondta.

Igen, mi is jártunk Hollywoodban, igaz a Somogyi dombság kellős közepén, de ez a mi privát álomgyárunk volt.