Deprecated: ini_set(): Use of mbstring.internal_encoding is deprecated in /home/weblapde/lizaeskuvo.hu/start.php on line 10
 A fehér reneszánsza - LizaEsküvőszervezés.hu

A fehér reneszánsza

 Ablak bezárása / Vetítés indítása

A báli szezon véget ért, már az eladósorba került lányok megtalálták a párjukat. Ma fogad örök hűséget kis gróf kisasszony. Esküvői harangok konganak, nagy a készülődés a palotában. A cselédek már fényesre suvickolták a család ezüst kincseit…

Akár így is kezdődhetne a mi elbeszélésünk, de a mi amerikai menyasszonyunk egy kicsit modernebb esküvőre vágyott, persze csak épp annyira, hogy a kis romantikus lelke is felszínre kerüljön.

Az örök esküvői színt, a fehéret választottuk ehhez a pompázatos helyszínhez. A fehér, és halvány krémszínt, ahogyan lágyan keveredik az oliva zöld kicsit dacosabb erőszakosabb színéhez. Diszkrét, de rendkívül elegáns színösszeállítás.

A Festetics palota tükörterme mindenpillanatban különlegesen szép, de ha sok-sok lobbanó gyertyaláng táncol a tükrök visszaverődő képeiben, és a kicsit öntörvényű, de egyszerűségében gyönyörű boglárka szirmok is táncra perdülnek velük… Hát bizony eláll az ember lélegzete a gyönyörűségtől.
Fantasztikus, és hibátlan Gundel szerviz, suhanó hangtalan személyzettel, elegáns vendégek, impozáns épület, mind- mind csodálatos kelléke egy igazán klasszikusan elegáns esküvőnek.

Tavasz van odakint, a gesztenyefák virágoznak a parkban. A tavaszi szél a gesztenyeméz ígéretét hozza el a nyitott ablakokon át. Mulatnak a vendégek. Keveredik itt a szlovák szó a az angollal, és a magyarral. Bábeli zűrzavar is lehetne, de a jó magyar pálinka megold minden nyelvi nehézséget. Konytyalá vele, és a csudába ezekkel a fránya rendhagyó igékkel.

Táncoljunk hajnalig…